AVIO TRANSPORT
Za vaše brze ili hitne isporuke, avionski transport, veoma brz i lak.

Za vaše hitne ili regularne pošiljke do bilo kojih destinacija SpeCo će organizovati brzo preuzimanje, transport i isporuku robe po sistemu od-vrata-do-vrata. Ukoliko Vam je potrebno da robu hitno transportujete avio transport je Vaš najbolji izbor. Za Vas možemo organizovati prevoz tereta redovnim I čarter letovima. Do sada smo organizovali prevoz svih vrsta tereta: lako kvarljive robe, opasnih materija, farmaceutskih proizvoda… Transport tereta možemo organizovati sa aerodroma na svim kontinentima.
U zavisnosti od tipa robe i ostalih okolnosti pomoći ćemo Vam da napravite kalkulaciju isplativosti transporta robe avionom, preporučiti rute i aerodrome, organizovati dokumentaciju i prevoz do i od aerodroma.

Avio transport

  • Transport pošiljki koje zahtevaju posebne uslove transporta (vangabaritni tereti, lako kvarljiva roba, opasne materije, vrednosne pošiljke)
  • Čarter letovi
  • Hitne i brze isporuke
  • Prevoz robe do aerodroma
  • Dopremanje robe sa aerodroma do bilo koje destinacije
  • Priprema sve neophodne dokumentacije
  • Praćenje robe u realnom vremenu

Avio transport je najpouzdaniji i  najbrži vid prevoza tereta. Ukoliko Vam je potrebno da robu hitno isporučite ili nabavite, ne postoji alternativa. Cena avio transporta je sve prihvatljivija i u zavisnosti od robe koju želite da transportujete predstavlja značajnu konkurenciju drugim vidovima transporta.

SpeCo doo ima višegodišnje iskustvo u avio transportu sa svih kontinenata. Sarađujemo sa velikim brojem avio prevoznika te za Vas možemo organizovati povoljan transport robe na bilo koju lokaciju u svetu. Usluga koju nudimo je na principu od vrata do vrata, te ne morate brinuti da li na lokaciji gde želite da pošaljete robu postoji aerodrom ili ne. Takođe za Vas ćemo pripremiti svu neophodnu dokumentaciju, kako bi roba bila isporučena bez problema.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Ukoliko Vam je potreban transport robe sa bilo koje lokacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši stručnjaci će Vas kontaktirati i za Vas napraviti ponudu.