BRODSKI TRANSPORT
iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka, uz najkraće vreme transporta.

Dve trećine sveta pokriveno je vodom, svaki kontinent dostupan je kroz reke i mora.

Brodski transport sa svih kontinenata za Srbiju i obratno. Uz najpouzdanije partnere širom sveta, vašu robu isporučujemo u najkraćem roku bilo da se radi o punim ili zbirnim kontejnerima, vangabaritnim, rasutim ili tečnim pošiljkama. SpeCo uvek može ponuditi odgovarajuće rešenje i kapacitet uz najpovoljnije uslove. Za vas ćemo odabrati najbolje rute kako bi Vam troškovi bili što manji a vreme transporta što kraće. Naš tim i partneri za Vas će organizovati ukrcavanje robe, njeno iskrcavanje i preuzimanje kao i dostavu na adresu koju želite.

Brodski transport:

  • Organizacija prevoza punih kontejnerskih utovara (FCL)
  • Organizacija prevoza zbirnih kontejnerskih utovara (LCL)
  • Organizacija brodskog prevoza vangabaritnog tereta (project cargo)
  • Organizacija brodskog transporta rasutog i tečnog tereta
  • Osiguranje robe u transportu

Ukoliko Vam je potreban transport robe sa bilo koje lokacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši stručnjaci će Vas kontaktirati i za Vas napraviti ponudu.

Organizacija prevoza punih kontejnerskih utovara (FCL)

Brodski transport punih kontejnera predstavlja transport kod kojeg vi zakupljujete ceo kontejner. Naša kompanija preuzima kompletnu organizaciju transporta, koja podrazumeva ugovaranje prostora na brodu, transport kontejnera do broja, rešavanje carinskih procedura, praćenje robe i na kraju dostavu kontejnera do Vaše lokacije.

Organizacija prevoza zbirnih kontejnerskih utovara (LCL)

Ukoliko transportujete manju količinu robe, koja nije dovoljna da popuni ceo kontejner, nudimo Vam zbirni kontejnerski transport. Ovaj vid transporta omogućava Vam da na pristupačan način transportujete robu iz udaljenih krajeva sveta. Vaša roba se transportuje kontejnerima zajedno sa robom drugih klijenata i na taj način Vam značajno smanjuje troškove. Brodski transport zbirnih kontejnerskih utovara omogućava Vam da robu poručujete u manjim serijama i na taj način smanjite troškove skladištenja te robe a istovremeno Vam omogućava veću fleksibilnost pri nabavci.
Da li Vam se više isplati da zakupite ceo kontejner ili da robu transportujete na ovaj način, zavisi od vrste i količine robe koju transportujete. Rado ćemo Vam pomoći da odaberete koji je to vid brodskog transporta najpovoljniji za Vas.

Organizacija brodskog prevoza vangabaritnog tereta (project cargo)
Organizacija brodskog transporta rasutog i tečnog tereta

Za Vas možemo organizovati prevoz bilo koje robe svih gabarita. Naša usluga obuhvata pribavljanje svih potrebnih dozvola, pronalaženje optimalnog prevoza i rute a ukoliko je potrebno i dodatnu možemo Vam obezbediti i dodatnu podršku. Speco sarađuje sa renomiranim osiguravačima te Vam možemo pomoći i da dodatno osigurate Vašu robu.

Osiguranje robe u transportu

Kompanija Speco sarađuje sa vodećim kućama za osiguranje. U sklopu usluge transporta nudimo Vam mogućnost dodatnog osiguranja tereta. U zavisnosti od Vaših potreba zajedno možemo uraditi analizu isplativosti i preporučiti Vam neku od dostupnih opcija osiguranja.

Brodski transport čini oko 90% ukupnog svetskog transporta robe. Predstavlja najekonomičniji vid transporta robe. Brodovima je moguće prevesti bilo koju vrstu robe. SpeCo doo za Vas organizuje pomorski-okeanski transport i rečni brodni transport. Imamo vrlo dobru i uspešnu saradnju sa transportnim firmama i lukama širom planete i omogućavamo Vam da povoljno robu transportujete sa bilo koje lokacija na svetu.