DRUMSKI TRANSPORT
Transport robe kamionom

Za kratko vreme klijenti su prepoznali naše vrednosti i odlučili se za saradnju sa nama. Nudimo Vam savremenu, efikasnu i fleksibilnu uslugu drumskog transporta robe. Ukoliko Vam je potreban transport robe kamionom u Srbiji ili iz Evrope molimo Vas da nam se obratite.
Drumski transport robe vršimo samo sa proverenim prevoznicima opremljenim najnovijim EURO 5 i EURO 6 vozilima, opremljenim GPS praćenjem. Na ključnim mestima imamo sabirne centre odakle naša vozila polaze u tačno zakazano vreme. Sve je u službi naših klijenata, kako bi smo Vam ponudili najpovoljnije rešenje. Prilikom organizacije transporta uvek će biti ispoštovani najviši standardi bezbednosti i tačnosti isporuke robe. Za Vas možemo organizovati prevoz svih vrsta robe, uključujući i nestandardnu-vangabaritnu robu, prehrambenu ili bilo koju robu osetljivu na promenu temperature. Sa zadovoljstvom ćemo organizovati drumski transport jedne palete ili punog kamiona iz Srbije za EU/ RUS/TR/UK/CIS zemlje kako u izvozu tako i u uvozu.

Međunarodni i domaći drumski transport vozilima svih nosivosti

  • Jedna kutija ili jedan pun tovar,
  • FTL/LTL/ Specijalni transporti
  • Transport u hladnom režimu
  • Uvozno/izvozno carinjenje u Srbiji, potpuna podrška
  • Lokalna dostava u Srbiji
  • CMR osiguranje je podrazumevano za sva naša vozila, ALL RISK osiguranje na vas zahtev
  • Pouzdana i proverena informacija na vreme.
  • Visoka brzina dostave

Kompanija SPECO doo nudi Vam usluge drumskog transporta robe u Srbiji I u inostranstvu. Potpuno smo posvećeni optimizaciji Vaših poslova vezanih za logistiku i drumski transport robe te ćemo Vam za svaki transport ponuditi povoljno, efikasno i fleksibilno rešenje.
U zavisnosti od Vaših potreba drumski transport robe organizujemo kao direktan transport ili kombinovan transport u kombinaciji sa železničkim, brodskim ili avio transportom.
Sva vozila opremljena su GPS sistemima za praćenje tako da u svakom trenutku možete znati gde se Vaša roba nalazi.
Nudimo Vam fleksibilnu I savremenu uslugu drumskog transporta prilagođenu Vašim potrebama. Bilo da Vam je potreban ceo kamion ili želite da transportujete manju količinu robe, za Vas ćemo odabrati najpovoljnije rešenje.

Ukoliko Vam je potreban transport robe sa bilo koje lokacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši stručnjaci će Vas kontaktirati i za Vas napraviti ponudu.

Možemo Vam ponuditi direktan transport robe, kombinovani transport robe, zbirni transport robe.

Direktan transport robe (FTL)

Drumski transport - direktan transport

Direktan transport robe najpouzdanije je rešenje transporta robe kamionom na kratkim relacijama. Roba se transportuje brzo I pouzdano od tačke A do tačke B. Pogodan je za prevoz robe u okviru Srbije ili regiona. Za uslugu direktnog drumskog transporta koristimo pouzdane prevoznike I kamione sa EURO 5 I EURO 6 motorima. Transportujemo sve vrste komercijalizovane robe – paletizovanu i nepaletizovanu robu.

Kombinovani transport robe

Drumski transport - kombinovani transport

Kombinovani transport robe namenjen je korisnicima koji svoju robu žele da transportuju na većim relacijama. Kod kombinovanog transporta drumski transport robe kamionom se u slučaju potrebe kombinuje sa železničkim, avio i brodskim transportom.
Pri izradi plana transporta u obzir uzimamo sve mogućnosti, kako bi smo Vam obezbedili kvalitetnu uslugu po optimalnoj ceni.
Za Vas robu prevoz robe možemo organizovati sa bilo koje destinacije i kontinenta.

Zbirni transport robe (LTL)

Drumski transport - zbirni transport

Zbirni transport robe je najpovoljnije rešenje ukoliko količina robe koju prevozite nije dovoljna da popuni ceo kamion. Vašu robu možemo prevesti zajedno sa robom drugih klijenata. Kod zbirnog transporta robe troškovi su značajno niži i ovaj vid je najpovoljnije rešenje za Vas ukoliko je roba takva da ju je moguće transportovati na ovaj način. Zbirni transport robe kamionom uvek organizujemo na način da pored povoljne cene dobijete brzu i efikasnu uslugu.