SPECO.RS is pleased to be able to provide you with an accurate and timely rate for the shipping of your goods.

Use the form below to send us all information pertinent to your shipment.

To insure a prompt and accurate rate, please provide us with all the following information:

 

Skip to Content

SPECO D.O.O.

YOUR TRANSPORT
SOLUTION

NAŠE USLUGE

FTL/LTL/Door 2 door Delivery/oversized, iz svih delova  EU/RUS/TR/STAN za Srbiju, izvoz/uvoz.

Za vase brze ili hitne  isporuke, avionski transport, veoma brz i lak.

Okeanski transport iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka, uz najkraće vreme transporta.

Ako ste prevoznik ili vam treba prevoz, niste baš sigurni u know-how, angažujte naše stručnjake koji će realizovati vašu ideju.

AKTUELNO

 • Transport robe, skladištenje u Beogradu i Kragujevcu, carinsko zastupanje, isporuka do krajnjeg kupca, zaokružen logistički proces.
 • Sabirni centri naših partnera u EU garantuju brzo preuzimanje robe sa željene adrese.
 • Vozila pod rezimom iz Španije, Italije, Holandije, Belgije i Nemačke jednom nedeljno za Vaše zbirne pošiljke.


SPECO POVOLJNOSTI

 • ALL RISK osiguranje robe po najpovoljnijim uslovima
 • Odgovaramo na Vaš upit u roku od 30 min
 • Podrška 24/7/365 u praćenju Vaše robe

SPECO DOO NA NOVOJ ADRESI

SpeCo d.o.o. se od skoro nalazi na novoj adresi. Naša baza je sada u ulici Jurija Gagarina 32/3 (PC Azzaro) na Novom Beogradu.

Tačnu lokaciju na mapi možete pogledati na našoj stanici >> KONTANT

BRODSKI TRANSPORT
iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka, uz najkraće vreme transporta.

Dve trećine sveta pokriveno je vodom, svaki kontinent dostupan je kroz reke i mora.

Brodski transport sa svih kontinenata za Srbiju i obratno. Uz najpouzdanije partnere širom sveta, vašu robu isporučujemo u najkraćem roku bilo da se radi o punim ili zbirnim kontejnerima, vangabaritnim, rasutim ili tečnim pošiljkama. SpeCo uvek može ponuditi odgovarajuće rešenje i kapacitet uz najpovoljnije uslove. Za vas ćemo odabrati najbolje rute kako bi Vam troškovi bili što manji a vreme transporta što kraće. Naš tim i partneri za Vas će organizovati ukrcavanje robe, njeno iskrcavanje i preuzimanje kao i dostavu na adresu koju želite.

Brodski transport:

 • Organizacija prevoza punih kontejnerskih utovara (FCL)
 • Organizacija prevoza zbirnih kontejnerskih utovara (LCL)
 • Organizacija brodskog prevoza vangabaritnog tereta (project cargo)
 • Organizacija brodskog transporta rasutog i tečnog tereta
 • Osiguranje robe u transportu

Ukoliko Vam je potreban transport robe sa bilo koje lokacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši stručnjaci će Vas kontaktirati i za Vas napraviti ponudu.

Organizacija prevoza punih kontejnerskih utovara (FCL)

Brodski transport punih kontejnera predstavlja transport kod kojeg vi zakupljujete ceo kontejner. Naša kompanija preuzima kompletnu organizaciju transporta, koja podrazumeva ugovaranje prostora na brodu, transport kontejnera do broja, rešavanje carinskih procedura, praćenje robe i na kraju dostavu kontejnera do Vaše lokacije.

Organizacija prevoza zbirnih kontejnerskih utovara (LCL)

Ukoliko transportujete manju količinu robe, koja nije dovoljna da popuni ceo kontejner, nudimo Vam zbirni kontejnerski transport. Ovaj vid transporta omogućava Vam da na pristupačan način transportujete robu iz udaljenih krajeva sveta. Vaša roba se transportuje kontejnerima zajedno sa robom drugih klijenata i na taj način Vam značajno smanjuje troškove. Brodski transport zbirnih kontejnerskih utovara omogućava Vam da robu poručujete u manjim serijama i na taj način smanjite troškove skladištenja te robe a istovremeno Vam omogućava veću fleksibilnost pri nabavci.
Da li Vam se više isplati da zakupite ceo kontejner ili da robu transportujete na ovaj način, zavisi od vrste i količine robe koju transportujete. Rado ćemo Vam pomoći da odaberete koji je to vid brodskog transporta najpovoljniji za Vas.

Organizacija brodskog prevoza vangabaritnog tereta (project cargo)
Organizacija brodskog transporta rasutog i tečnog tereta

Za Vas možemo organizovati prevoz bilo koje robe svih gabarita. Naša usluga obuhvata pribavljanje svih potrebnih dozvola, pronalaženje optimalnog prevoza i rute a ukoliko je potrebno i dodatnu možemo Vam obezbediti i dodatnu podršku. Speco sarađuje sa renomiranim osiguravačima te Vam možemo pomoći i da dodatno osigurate Vašu robu.

Osiguranje robe u transportu

Kompanija Speco sarađuje sa vodećim kućama za osiguranje. U sklopu usluge transporta nudimo Vam mogućnost dodatnog osiguranja tereta. U zavisnosti od Vaših potreba zajedno možemo uraditi analizu isplativosti i preporučiti Vam neku od dostupnih opcija osiguranja.

Brodski transport čini oko 90% ukupnog svetskog transporta robe. Predstavlja najekonomičniji vid transporta robe. Brodovima je moguće prevesti bilo koju vrstu robe. SpeCo doo za Vas organizuje pomorski-okeanski transport i rečni brodni transport. Imamo vrlo dobru i uspešnu saradnju sa transportnim firmama i lukama širom planete i omogućavamo Vam da povoljno robu transportujete sa bilo koje lokacija na svetu.

AVIO TRANSPORT
Za vaše brze ili hitne isporuke, avionski transport, veoma brz i lak.

Za vaše hitne ili regularne pošiljke do bilo kojih destinacija SpeCo će organizovati brzo preuzimanje, transport i isporuku robe po sistemu od-vrata-do-vrata. Ukoliko Vam je potrebno da robu hitno transportujete avio transport je Vaš najbolji izbor. Za Vas možemo organizovati prevoz tereta redovnim I čarter letovima. Do sada smo organizovali prevoz svih vrsta tereta: lako kvarljive robe, opasnih materija, farmaceutskih proizvoda… Transport tereta možemo organizovati sa aerodroma na svim kontinentima.
U zavisnosti od tipa robe i ostalih okolnosti pomoći ćemo Vam da napravite kalkulaciju isplativosti transporta robe avionom, preporučiti rute i aerodrome, organizovati dokumentaciju i prevoz do i od aerodroma.

Avio transport

 • Transport pošiljki koje zahtevaju posebne uslove transporta (vangabaritni tereti, lako kvarljiva roba, opasne materije, vrednosne pošiljke)
 • Čarter letovi
 • Hitne i brze isporuke
 • Prevoz robe do aerodroma
 • Dopremanje robe sa aerodroma do bilo koje destinacije
 • Priprema sve neophodne dokumentacije
 • Praćenje robe u realnom vremenu

Avio transport je najpouzdaniji i  najbrži vid prevoza tereta. Ukoliko Vam je potrebno da robu hitno isporučite ili nabavite, ne postoji alternativa. Cena avio transporta je sve prihvatljivija i u zavisnosti od robe koju želite da transportujete predstavlja značajnu konkurenciju drugim vidovima transporta.

SpeCo doo ima višegodišnje iskustvo u avio transportu sa svih kontinenata. Sarađujemo sa velikim brojem avio prevoznika te za Vas možemo organizovati povoljan transport robe na bilo koju lokaciju u svetu. Usluga koju nudimo je na principu od vrata do vrata, te ne morate brinuti da li na lokaciji gde želite da pošaljete robu postoji aerodrom ili ne. Takođe za Vas ćemo pripremiti svu neophodnu dokumentaciju, kako bi roba bila isporučena bez problema.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Ukoliko Vam je potreban transport robe sa bilo koje lokacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši stručnjaci će Vas kontaktirati i za Vas napraviti ponudu.

DRUMSKI TRANSPORT
Transport robe kamionom

Za kratko vreme klijenti su prepoznali naše vrednosti i odlučili se za saradnju sa nama. Nudimo Vam savremenu, efikasnu i fleksibilnu uslugu drumskog transporta robe. Ukoliko Vam je potreban transport robe kamionom u Srbiji ili iz Evrope molimo Vas da nam se obratite.
Drumski transport robe vršimo samo sa proverenim prevoznicima opremljenim najnovijim EURO 5 i EURO 6 vozilima, opremljenim GPS praćenjem. Na ključnim mestima imamo sabirne centre odakle naša vozila polaze u tačno zakazano vreme. Sve je u službi naših klijenata, kako bi smo Vam ponudili najpovoljnije rešenje. Prilikom organizacije transporta uvek će biti ispoštovani najviši standardi bezbednosti i tačnosti isporuke robe. Za Vas možemo organizovati prevoz svih vrsta robe, uključujući i nestandardnu-vangabaritnu robu, prehrambenu ili bilo koju robu osetljivu na promenu temperature. Sa zadovoljstvom ćemo organizovati drumski transport jedne palete ili punog kamiona iz Srbije za EU/ RUS/TR/UK/CIS zemlje kako u izvozu tako i u uvozu.

Međunarodni i domaći drumski transport vozilima svih nosivosti

 • Jedna kutija ili jedan pun tovar,
 • FTL/LTL/ Specijalni transporti
 • Transport u hladnom režimu
 • Uvozno/izvozno carinjenje u Srbiji, potpuna podrška
 • Lokalna dostava u Srbiji
 • CMR osiguranje je podrazumevano za sva naša vozila, ALL RISK osiguranje na vas zahtev
 • Pouzdana i proverena informacija na vreme.
 • Visoka brzina dostave

Kompanija SPECO doo nudi Vam usluge drumskog transporta robe u Srbiji I u inostranstvu. Potpuno smo posvećeni optimizaciji Vaših poslova vezanih za logistiku i drumski transport robe te ćemo Vam za svaki transport ponuditi povoljno, efikasno i fleksibilno rešenje.
U zavisnosti od Vaših potreba drumski transport robe organizujemo kao direktan transport ili kombinovan transport u kombinaciji sa železničkim, brodskim ili avio transportom.
Sva vozila opremljena su GPS sistemima za praćenje tako da u svakom trenutku možete znati gde se Vaša roba nalazi.
Nudimo Vam fleksibilnu I savremenu uslugu drumskog transporta prilagođenu Vašim potrebama. Bilo da Vam je potreban ceo kamion ili želite da transportujete manju količinu robe, za Vas ćemo odabrati najpovoljnije rešenje.

Ukoliko Vam je potreban transport robe sa bilo koje lokacije budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši stručnjaci će Vas kontaktirati i za Vas napraviti ponudu.

Možemo Vam ponuditi direktan transport robe, kombinovani transport robe, zbirni transport robe.

Direktan transport robe (FTL)

Drumski transport - direktan transport

Direktan transport robe najpouzdanije je rešenje transporta robe kamionom na kratkim relacijama. Roba se transportuje brzo I pouzdano od tačke A do tačke B. Pogodan je za prevoz robe u okviru Srbije ili regiona. Za uslugu direktnog drumskog transporta koristimo pouzdane prevoznike I kamione sa EURO 5 I EURO 6 motorima. Transportujemo sve vrste komercijalizovane robe – paletizovanu i nepaletizovanu robu.

Kombinovani transport robe

Drumski transport - kombinovani transport

Kombinovani transport robe namenjen je korisnicima koji svoju robu žele da transportuju na većim relacijama. Kod kombinovanog transporta drumski transport robe kamionom se u slučaju potrebe kombinuje sa železničkim, avio i brodskim transportom.
Pri izradi plana transporta u obzir uzimamo sve mogućnosti, kako bi smo Vam obezbedili kvalitetnu uslugu po optimalnoj ceni.
Za Vas robu prevoz robe možemo organizovati sa bilo koje destinacije i kontinenta.

Zbirni transport robe (LTL)

Drumski transport - zbirni transport

Zbirni transport robe je najpovoljnije rešenje ukoliko količina robe koju prevozite nije dovoljna da popuni ceo kamion. Vašu robu možemo prevesti zajedno sa robom drugih klijenata. Kod zbirnog transporta robe troškovi su značajno niži i ovaj vid je najpovoljnije rešenje za Vas ukoliko je roba takva da ju je moguće transportovati na ovaj način. Zbirni transport robe kamionom uvek organizujemo na način da pored povoljne cene dobijete brzu i efikasnu uslugu.

Drumski transport robe (zbirne i kompletne pošiljke) na svim relacijama u uvozu i izvozu.
Avionski transport robe sa svih destinacija, brzo i lako.
Brodski transport robe iz svih luka sveta (parcijalni i kompletni zakup kontejnera).
Skladištenje, manipulacija, pretovari carinske ili ne carinske robe.

USLUGE TRANSPORTA

FTL/LTL/Door 2 door Delivery/oversized, iz svih delova  EU/RUS/TR/STAN za Srbiju, izvoz/uvoz.

USLUGE DRUMSKOG TRANSPORTA

Za kratko vreme klijenti su prepoznali nase vrednosti i odlučili se za saradnju sa nama.

Koristimo samo proverene transportere opremljene najnovijim EURO 5 i EURO 6 vozilima, opremljenim GPS pracenjem, na kljucnim mestima imamo sabirne centre odakle nasa vozila polaze u tacno zakazano vreme, sve u sluzbi nasih klijenata, kako bi smo ponudili najpovoljnije resenje za vase. Sa zadovoljstvom cemo organizovati transport jedne palete ili punog kamiona iz Srbije za EU/ RUS/TR/UK/CIS zemlje kako u izvozu tako i u uvozu-

* Međunarodni i domaci drumski transport vozilima svih nosivosti

 • Jedna kutija ili jedan pun tovari,
 • FTL/LTL/ Specijalni transporti
 • Transport u hladnom rezimu
 • Uvozno/izvozno carinjenje u Srbiji, potpuna podrska
 • Lokalna dostava u Srbiji
 • CMR osiguranje je podrazumevano za sva nasa vozila, ALL RISK osiguranje na vas zahtev
 • Pouzdana i proverena informacija na vreme.

Okeanski transport iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka, uz najkrace vreme transporta.

Dve trećine sveta pokriveno je vodom, svaki kontinent dostupan je kroz reke i mora.

Brodski transport sa svih kontinenata za Srbiju i obratno, uz najpouzdanije partnere sirom sveta, vasu robu isporučujemo u najkracem roku bilo da se radi o punim ili zbirnim konenerima, vangabaritnim, rasutim ili tečnim posiljkama, SpeCo uvek može ponuditi odgovarajuce resenje i kapacitet uz najpovoljnije uslove.

 • Organizacija prevoza punih kontenerskih utovara (FCL)
 • Organizacija prevoza zbirnih kontenerskih utovara (LCL)
 • Organizacija brodskog prevoza vangabaritnog tereta ( project cargo)
 • Organizacija brodskog transporta rasutog i tecnog tereta
 • Osiguranje robe u transportu

Za vaše brze ili hitne  isporuke, avionski transport, veoma brz i lak.

 

Za vaše hitne ili regularne posiljke do bilo kojih destinacija SpeCo ce organizovati brzo preuzimanje, transport i isporuku robe po sistemu od-vrata-do-vrata.

 • Transport pošiljki koje zahtevaju posebne uslove transporta (vangabaritni tereti, lako kvarljiva roba, opasne materije, vrednosne pošiljke)
 • Carter letovi
 • Hitne i brze isporuke

KONSALTING USLUGE

Ako ste prevoznik ili vam treba prevoz, niste sasvim sigurni u know-how, kontaktirajte nas i angažujte naše stručnjake koji će vašu ideju pretvoriti u realizaciju.

 

Usled velikog razvoja trzista transporta, preduzece SpeCo je svoju uslugu prosirilo i na konsalting usluge u polju organizacije transporta.

Za firme kojima je potrebna organizacija transporta:

Ukoliko želite da oformite svoju ekipu koje će unutar vaše firme organizovati transport, mi znamo kako.

 • obuka o osnovama transporta
 • 3pl/ 4pl solutions
 • know-how u kupovini transporta
 • organizacija tendera i njihova poriprema

 

Za prevoznike nudimo:

 • Plan razvoja i organizacije preduzeća
 • Obuka vozaca o osnovama transporta i papiroloskih procedura
 • Obuka dispo centra i rad sa svakom osobom pojedinačno
 • Postavljanje jasnih direktiva i pravila rada.

SPECO D.O.O. KRAGUJEVAC

YOUR TRANSPORT
SOLUTION

I NOSTRI SERVIZI

FTL/LTL/Door 2 door Delivery/oversized, da tutti i paesi  UE/RUS/TR/CIS per la Serbia, import/export.
Za vase brze ili hitne  isporuke, avionski transport, veoma brz i lak.
Trasporto marittimo da tutte le parti del mondo fino ai porti principali in UE/TR/RUS/USA ed in Estremo Oriente, nei tempi più brevi.
Nel caso siate una società di trasporti oppure abbiate bisogno di trasporto, e non siate sicuri del know-how, ingaggiate i nostri esperti che realizzeranno la vostra idea.

AKTUELNO

 • Transport robe, skladištenje u Beogradu i Kragujevcu, carinsko zastupanje, isporuka do krajnjeg kupca, zaokružen logistički proces.
 • Sabirni centri naših partnera u EU garantuju brzo preuzimanje robe sa željene adrese.
 • Vozila pod rezimom iz Španije, Italije, Holandije, Belgije i Nemačke jednom nedeljno za Vaše zbirne pošiljke.


SPECO POVOLJNOSTI

 • ALL RISK osiguranje robe po najpovoljnijim uslovima
 • Odgovaramo na Vaš upit u roku od 30 min
 • Podrška 24/7/365 u praćenju Vaše robe

Speco Kragujevac, Serbia

SPECO D.O.O.

Serbia
32/3 Jurija Gagarina (BC Azzaro)
11070 Novi Beograd, Belgrade, SRB
Phone: +381 (0)11 42 35 571
Fax: +381 (0)11 42 35 571
E-mail: office@speco.rs

INFORMATION

SpeCo d.o.o. Serbia
PIB: 107976603
MB: 20908556
Checking account: 160-385933-69

Road freight  (groupage and full load shipments) to all destinations in the imports and exports.
Air freight  to all destinations quickly and easily.
Sea freight  from all ports of the world (partial and complete  containers).
Storage and warehousing, manipulation, reloading,  customs or custom cleared goods.

TRANSPORT SERVICES

FTL / LTL / Door to Door Delivery / Bulks, from all parts of the EU / RUS / TR / STAN to Serbia, Export / Import.

ROAD TRANSPORT SERVICES

In a very short time have our Clients recognized our Values and decided to cooperate with us.

We only & solely use services of proven and accountable carriers, with fleet of the latest Euro 5 and Euro 6 vehicles providing GPS tracking. At key locations, we have collective logistics hubs which our vehicles depart from at the appointed time. It will be our pleasure to organize transport for only one pallet or full trucks from Serbia to the EU / RUS / TR / UK / CIS countries, regardless if exports or import.

* International and Domestic Road Transport using vehicles of all capacity range.

 • One box or full loads
 • FTL / LTL / Special transports
 • Cold regime transportation
 • Import / Export Customs Clearance in Serbia, full support
 • Local deliveries throughout Serbia
 • CMR insurance that accompanies ALL vehicles; “All Risk” insurance upon Your request
 • Reliable and verified information on time..

Ocean freight forwarding from all over the world to major ports of EU / TR / RUS / USA and Far East, with the shortest transit time.

Two thirds of the World is covered up with water, making each of the Continents reachable via rivers, seas and oceans.

Sea Freight Forwarding from all Continents to Serbia inbound and outbound. With the most reliable partners around the world, Your goods will be delivered in the shortest time. Regardless if it means Full or Collective Containers, Bulk Containers, Scattered or Liquid Shipments, SpeCo can always offer the most suitable solution and capacity with the most favorable conditions.

 • Organization of Full Container Loads (FCL)
 • Organization of Less than Container Loads (LCL)
 • Organization of Sea Transport of Bulky Cargo (Project Cargo)
 • Organization of Sea Transportation of Scattered or Liquid Cargo
 • Insurance of Goods during Transportation

For Your fast or emergency shipments, Air Transportation is a very quick and easy solution.

 

For your urgent or regular shipments to any destination SpeCo doo will arrange a quick pickup, transport and delivery of goods by a system of door-to-door.

 • Transport shipments that require special conditions of transport (oversized cargo, perishable goods, dangerous  goods, value shipments)
 • Charter flights
 • Emergency and fast delivery

CONSULTING SERVICES

If You are a carrier or in need of transportation, not exactly sure of the Know-How, engage our experts to bring Your ideas to life..

 

Due to the great expansion of Freigh Forwarding Market, SpeCo has extended the Services to include also Consulting in the Field of Transportation..

For Companies in need to Organize Transportation we Offer:

If You want to form a team to organize Transport InHouse, we Know-How.

 • Basics of Transportation Trainings
 • 3pl / 4pl Solutions
 • Know-How of the Transport Purchases
 • Tender Preparations and Organization

 

To Haulers we offer:

 • Organization & Development Planning
 • Basics of Transportation and Bureaucratic Procedure Trainings for Drivers
 • One-to-One Trainings within Dispo Centers
 • Clear set up of Directives and On the Job Rules

The company SpeCo DOO was established in 2013 with only one goal, to recognize the needs of clients and offer the most optimal logistics solutions with professional dedication, innovation, efficient organization, respecting corporate values ​​and social responsibility.

Mission SpeCo DOO,
is to make it easier for clients to do business through the optimization of integrated logistics processes, with the constant dedication and work motivation of our employees.
Vision SpeCo DOO
By understanding the needs and expectations of our partners, continuously improving the quality of our services, along with logistics infrastructure, respecting recognized standards, applicable laws and regulations from our business, SpeCo DOO strives to take the leading position in the region. We encourage all employees to do their best work for the first time, each time and in time, and strive for continuous improvement of the quality of services with the professional dedication of the service user.
Politics SpeCo DOO
With the application of an effective and efficient quality management system, compliance with the latest laws and regulations from our branch, with constant review of the needs of our partners, we create the conditions for constant improvement of the offers of our services, with flexibility and professional dedication, open dialogue and closeness with the clients and suppliers, we recognize risks to business and proactive actions to reduce their impact on the company and the environment itself, we build strong partnerships based on mutual trust and fulfillment of the requirements of the partners.

Employees are the most valuable asset of SpeCo DOO, permanent education and acquiring new knowledge, we maintain and raise the competence and competence to the highest level, and increase the awareness and responsibility of all employees.
SpeCo DOO takes care of the environment, and for the sake of sustainable development.
SpeCo DOO will achieve its quality policies and goals by establishing an effective and efficient quality management system in accordance with the requirements of ISO 9001: 2015

SPECO D.O.O.

YOUR TRANSPORT
SOLUTION

OUR SERVICES

FTL / LTL / Door to Door Delivery / Bulks, from all parts of the EU / RUS / TR / STAN to Serbia, Export / Import.

For Your fast or emergency shipments, Air Transportation is a very quick and easy solution.

Ocean freight forwarding from all over the world to major ports of EU / TR / RUS / USA and Far East,with the shortest transit time.

If You are a Hauler or in need of transportation, not exactly sure of the Know-How, engage our experts to bring Your ideas to life.

FEATURES

 • Freight Forwarding and Warehousing of Goods in Belgrade and / or Kragujevac, Customs Representation, Delivery to the End Customer, Roundup of a Logistics Process.
 • Collective Hubs of our Partners throughout the EU guarantee fast overtaking of Goods from a desired address.
 • Vehicles under the regime of Spain, Italy, the Netherlands, Belgium and Germany are at disposal once a week for Your Groupage Consignments.


SPECO BENEFITS

 • “All Risk” Insurance of goods at the most favorable conditions
 • Your Request processed and responded within 30 min
 • 24/7/365 Goods monitoring support

WE HAVE MOVED TO A NEW LOCATION

SpeCo has been moved to a new location >> Jurija Gagarina 32/3 (PC Azzaro),11070 Novi Beograd, Serbia. More details about our location you can find on Contact Us page.

Preduzeće SpeCo DOO osnovano je 2013. godine sa samo jednim ciljem, prepoznati potrebe klijenata i ponuditi najoptimalnija logistička rešenja uz profesionalnu posvećenost, inovativnost, efikasnu organizaciju, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost.

Misija SpeCo DOO
je da klijentima olakša poslovanje kroz optimizaciju integrisanih logističkih procesa, uz konstantnu posvećenost i radnu motivisanost naših zaposlenih.
Vizija SpeCo DOO
Razumevanjem potreba i očekivanja naših partnera, stalnim poboljšavanjem kvaliteta naših usluga, uz logističku infrastrukturu, poštujući priznate standarde, važeće zakone i propise iz naše delatnosti, SpeCo DOO teži zauzimanju liderske pozicije u regionu. Podstičemo sve zaposlene da svoj posao urade najbolje prvi put, svaki put i na vreme, i da teže neprekidnom usavršavanju kvaliteta usluga uz profesionalnu posvećenost korisniku usluga.
Politika SpeCo DOO
Uz primenu efektivnog i efikasnog sistema menadžmenta kvalitetom, usaglašenošću sa najnovijim zakonima i propisima iz naše branše, uz stalno preispitivanje potreba naših partnera stvaramo uslove za konstantna unapređenja ponuda naših usluga, uz fleksibilnost i profesionalnu posvećenost, otvoren dijalog i bliskost sa klijentima i dobavljačima, prepoznajemo rizke po poslovanje i sprovodimo proaktivne akcije za smanjenje njihovog uticaja na frimu i samo okruženje, gradimo čvrsta partnerstva koja se temelje na medjusobnom poverenju i ispunjenju zahteva partnera. Zaposleni su najvredniji kapital preduzeća SpeCo DOO, permanentnim edukacijama i sticanjem novih znanja, održavamo i podižemo stručnost i kompetentnost do najvišeg nivoa, uz povećanje svesti i odgovornosti svih zaposlenih.
SpeCo DOO vodi računa o životnoj sredini, a u cilju održivog razvoja.
SpeCo DOO će svoju politiku i ciljeve kvaliteta ostvarivati uspostavljanjem efektivnog i efikasnog sistema menadžmenta kvalitetom saglasno zahtevima standarda ISO 9001:2015

 

SPECO D.O.O.

YOUR TRANSPORT
SOLUTION

NAŠE USLUGE

Kompanija SPECO doo nudi Vam usluge drumskog transporta robe u Srbiji I u inostranstvu.Možemo Vam ponuditi direktan transport robe, kombinovani transport robe, zbirni transport robe.

FTL/LTL/Door 2 door Delivery/oversized, iz svih delova EU/RUS/TR/STAN za Srbiju, izvoz/uvoz.

detaljnije…

Za vaše brze ili hitne isporuke, avionski transport, veoma brz i lak. Prevoz tereta redovnim I čarter letovima.Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

detaljnije…

Okeanski transport iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka, uz najkraće vreme transporta. Naš tim i partneri za Vas će organizovati ukrcavanje robe, njeno iskrcavanje i preuzimanje kao i dostavu na adresu koju želite.

detaljnije…

Ako ste prevoznik ili vam treba prevoz, niste baš sigurni u know-how, angažujte naše stručnjake koji će realizovati vašu ideju.
Ukoliko želite da oformite svoju ekipu koje će unutar vaše firme organizovati transport, mi znamo kako.

detaljnije…

AKTUELNO

 • Transport robe, skladištenje u Beogradu i Kragujevcu, carinsko zastupanje, isporuka do krajnjeg kupca, zaokružen logistički proces.
 • Sabirni centri naših partnera u EU garantuju brzo preuzimanje robe sa željene adrese.
 • Vozila pod rezimom iz Španije, Italije, Holandije, Belgije i Nemačke jednom nedeljno za Vaše zbirne pošiljke.


SPECO POVOLJNOSTI

 • ALL RISK osiguranje robe po najpovoljnijim uslovima
 • Odgovaramo na Vaš upit u roku od 30 min
 • Podrška 24/7/365 u praćenju Vaše robe

SPECO DOO NA NOVOJ ADRESI

SpeCo d.o.o. se od skoro nalazi na novoj adresi. Naša baza je sada u ulici Jurija Gagarina 32/3 (PC Azzaro) na Novom Beogradu.

Tačnu lokaciju na mapi možete pogledati na našoj stanici >> KONTAKT

Usluge transporta svih vrsta tereta.
Drumski transport robe (zbirne i kompletne pošiljke) na svim relacijama u uvozu i izvozu.
Avionski transport robe sa svih destinacija, brzo i lako.
Brodski transport robe iz svih luka sveta (parcijalni i kompletni zakup kontejnera).
Skladištenje, manipulacija, pretovari carinske ili ne carinske robe.

USLUGE TRANSPORTA

FTL/LTL/Door 2 door Delivery/oversized, iz svih delova  EU/RUS/TR/STAN za Srbiju, izvoz/uvoz.

USLUGE DRUMSKOG TRANSPORTA

Za kratko vreme klijenti su prepoznali nase vrednosti i odlučili se za saradnju sa nama.

Koristimo samo proverene transportere opremljene najnovijim EURO 5 i EURO 6 vozilima, opremljenim GPS pracenjem, na kljucnim mestima imamo sabirne centre odakle nasa vozila polaze u tacno zakazano vreme, sve u sluzbi nasih klijenata, kako bi smo ponudili najpovoljnije resenje za vase. Sa zadovoljstvom cemo organizovati transport jedne palete ili punog kamiona iz Srbije za EU/ RUS/TR/UK/CIS zemlje kako u izvozu tako i u uvozu.

* Međunarodni i domaci drumski transport vozilima svih nosivosti

 • Jedna kutija ili jedan pun tovari,
 • FTL/LTL/ Specijalni transporti
 • Transport u hladnom rezimu
 • Uvozno/izvozno carinjenje u Srbiji, potpuna podrska
 • Lokalna dostava u Srbiji
 • CMR osiguranje je podrazumevano za sva nasa vozila, ALL RISK osiguranje na vas zahtev
 • Pouzdana i proverena informacija na vreme.

Okeanski transport iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka, uz najkrace vreme transporta.

Dve trećine sveta pokriveno je vodom, svaki kontinent dostupan je kroz reke i mora.

Brodski transport sa svih kontinenata za Srbiju i obratno, uz najpouzdanije partnere sirom sveta, vasu robu isporučujemo u najkracem roku bilo da se radi o punim ili zbirnim konenerima, vangabaritnim, rasutim ili tečnim posiljkama, SpeCo uvek može ponuditi odgovarajuce resenje i kapacitet uz najpovoljnije uslove.

 • Organizacija prevoza punih kontenerskih utovara (FCL)
 • Organizacija prevoza zbirnih kontenerskih utovara (LCL)
 • Organizacija brodskog prevoza vangabaritnog tereta ( project cargo)
 • Organizacija brodskog transporta rasutog i tecnog tereta
 • Osiguranje robe u transportu

Za vaše brze ili hitne  isporuke, avionski transport, veoma brz i lak.

 

Za vaše hitne ili regularne posiljke do bilo kojih destinacija SpeCo ce organizovati brzo preuzimanje, transport i isporuku robe po sistemu od-vrata-do-vrata.

 • Transport pošiljki koje zahtevaju posebne uslove transporta (vangabaritni tereti, lako kvarljiva roba, opasne materije, vrednosne pošiljke)
 • Carter letovi
 • Hitne i brze isporuke

KONSALTING USLUGE

Ako ste prevoznik ili vam treba prevoz, niste sasvim sigurni u know-how, kontaktirajte nas i angažujte naše stručnjake koji će vašu ideju pretvoriti u realizaciju.

 

Usled velikog razvoja trzista transporta, preduzece SpeCo je svoju uslugu prosirilo i na konsalting usluge u polju organizacije transporta.

Za firme kojima je potrebna organizacija transporta:

Ukoliko želite da oformite svoju ekipu koje će unutar vaše firme organizovati transport, mi znamo kako.

 • obuka o osnovama transporta
 • 3pl/ 4pl solutions
 • know-how u kupovini transporta
 • organizacija tendera i njihova poriprema

 

Za prevoznike nudimo:

 • Plan razvoja i organizacije preduzeća
 • Obuka vozaca o osnovama transporta i papiroloskih procedura
 • Obuka dispo centra i rad sa svakom osobom pojedinačno
 • Postavljanje jasnih direktiva i pravila rada.

SPECO D.O.O.

Centrala, Srbija
Jurija Gagarina 32/3 (PC Azzaro)
11070 Novi Beograd, SRB

Kontakt:
Tel: +381 (0)11 42 35 571
Fax: +381 (0)11 42 35 571
Email: office@speco.rs

NAŠI PODACI

SpeCo d.o.o.
PIB: 107976603
Matični broj: 20908556
Tekući račun: 160-385933-69